PROHLÁŠENÍ O ZÁSADÁCH OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochrana Vašich údajů je pro mne velmi důležitá a proto plně probíhá v souladu s GDPR. Mým cílem je Vám co nejvíce pomoci na Vaší cestě fotografa. Posunout Vás co nejrychleji a nejsnadněji vpřed. To vše samozřejmě na základě Vašeho souhlasu.

Osobní údaje tedy budu zpracovávat za těmito účely:

  • Abych Vám mohl pomoci s tím, co máte tolik rádi, tedy s fotografováním
  • Abych Vás mohl infomovat o svých online kurzech, knihách a dalších mých produktech

Jaké osobní údaje potřebuji k tomu, abych Vás mohl na Vaší foto cestě efektivně pomáhat?

Potřebuji Vaši e-mailovou adresu, jméno a budu si dělat poznámky, co rádi fotíte, s čím fotíte a na jaké úrovni jste. To abych Vám dokázal pomoci přesně s tím, s čím si budete přát.

Jak budu Vaše údaje využívat k tomu, abych Vám pomáhal se zorientovat ve světě fotografie?

Budu Vám zasílat e-maily s fotografickými návody a postupy, s mými zkušenostmi z 10 let profesionálního focení a také Vás budu pomocí e-mailů informovat o mých online fotograficých kurzech a elektronických knihách.

Pomocí segmentace údajů zajistím, aby se k Vám ve správnou chvíli dostávaly ty správné informace a má pomoc byla co nejefektivnější.

Pomocí cookies (krátkých textových souborů uložených do Vašeho počítače) Vás pak budu o všem důležitém (nový článek, výhodný vstup do kurzu, nový e-book) informovat na sociálních sítích.

Vaše údaje jsou v bezpečí!

Vaše údaje nebudou nikdy poskytnuty třetí straně. Stejně jako Vy nemám rád spam a tak všechny mé e-maily jsou opatřeny odhlašovacím odkazem. To pro případ, že byste si již nepřáli ode mne dostávat žádné další zprávy.

Kdo přesně shromažďuje Vaše údaje?

Údaje shromažďuji já osobně, tedy Josef Cvrček, podnikatel se sídlem Vrchlického 12, 301 00 Plzeň, IČ: 71417664, registrovaný na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00049003.

Údaje zároveň shromažďuje má firma Fotoinfo Expert s.r.o. se sídlem Vrchlického 12, 301 00 Plzeň, IČ: 02146274, registrovaná na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00070521.

Oba subjekty shromažďují údaje za stejným cílem a účelem a v případě, že použijete odhlašovací odkaz nebo napíšete na cvrcek@josefcvrcek.cz informaci o tom, že si nepřejete dostávat žádné další zprávy, dojde k trvalému smazání Vašich osobních dat u obou subjektů zároveň.

Jak dlouho budu shromažďovat Vaše osobní údaje?

Jsou lidé, které baví fotit celý život a chtějí se neustále ve focení posouvat. Za rok, za dva nebo i za deset let. Naopak, je řada fotografů, kteří s focením po několika měsících či letech přestanou. Neumím odhadnout, do které skupiny paříte Vy. Možná to neumíte nyní odhadnout ani Vy 🙂 Proto budu Vaše údaje shromažďovat až do Vašeho odvolání. Chci, aby Vám mé články, návody, tipy, kurzy a knihy pomáhaly tak dlouho, jak dlouho si Vy budete přát.